Beni Ay’a Uçur (Fly Me to the Moon): Yeni Bir Romantik Uzay Macerası

Yönetmen: Greg Berlanti

Başroller: Scarlett Johansson, Channing Tatum, Jim Rash, Ray Romano, Woody Harrelson

Senaryo: Rose Gilroy

Yapımcılar: Keenan Flynn, Sarah Schechter, Scarlett Johansson, Jonathan Lia

Vizyon Tarihi:12 Temmuz 2024

Stüdyo:Sony Pictures

Dağıtım:TME Films

Ülke: ABD

1960’ların uzay yarışı atmosferinde geçen hikaye, NASA’nın halkla ilişkilerini düzeltmeye çalışırken, Apollo 11 görevi için bir “yedek” sahte Ay inişi hazırlayan bir pazarlama uzmanı (Scarlett Johansson) ile bu görevi yöneten NASA direktörü (Channing Tatum) arasındaki ilişkiyi ele alıyor. Film, uzay macerasını romantik bir dokunuşla harmanlayarak izleyicilere keyifli bir seyir deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Prodüksiyon ve Çıkış Tarihi

Film, Apple Studios tarafından üretildi ve Sony Pictures tarafından dağıtılacak. Çekimler 2022 yılında Atlanta, Georgia’da başladı. Film, 8 Temmuz 2024’te AMC Lincoln Square’de prömiyer yaptı ve 12 Temmuz 2024’te ABD’de sınırlı sayıda sinemada gösterime girdi.

Eleştiriler ve Beklentiler

“Fly Me to the Moon”, güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesi ile dikkat çekiyor. Eleştirmenler, Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un kimyasının filmi sürüklediğini belirtiyor. Filmin gişede nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.


Bu film hakkında daha fazla bilgi için resmi IMDb sayfasını ziyaret edebilirsiniz: Box Office Türkiye ziyaret edebilirsiniz.


Scroll to Top